Czanik Balázs és Győzi együtt izzasztják le a kilókat!

Szerző: | 2008. 11 25. | | AEROBIK, DVD-k

Ismét elmúlt egy kedd, és ha kedd, akkor este fél 7-től a Testnevelési Egyetemen „Mozdulj rá!” ingyenes torna Czanik Balival. Ezúttal black and white partit is rendeztek a szervezők a sztárvendég tiszteletére, aki nem volt más, mint a zebrák keresztapja Győzike.

Immáron több mint 300 ember ugrálta végig lankadatlan lelkesedéssel az ingyenes rendezvényt, kortól és nemtől függetlenül. Fiatalok, idősebbek, fiúk, lányok, családok. Az üzenet sok mindenkihez eljutott és a résztvevők 80 %-a valóban fekete-fehér sportruhában jelent meg. Balázs ismét fergeteges hangulatú és nagyon kemény órát tartott. Lányokról-fiúkról ömlött a verejték.

Az eseményen az argentin dzsungelt is megjárt celeb, Győzike is részt vett, elképesztő erőnlétről téve tanúbizonyságot, tulajdonképpen végigugrálta az egy órás igen nehéz edzést.

„Balihoz edzeni már régóta járok. Amikor kezdtük – néhány évvel ezelőtt -, csináltunk egy közös DVD-t a „Balázs torna Győzi módra” címmel, akkor voltam 152 kg. Most 92 kg vagyok. Ez mínusz 60. Köszönöm Mester!”– mesélte meghatottan a tömegnek Győzi.

Jövő kedden ismét „Mozdulj rá!” este fél 7-től a Testnevelési Egyetemen. Retro party Jane Fonda feelinggel. Megjelenés korhoz illő sportöltözetben (kis aerobik bugyi, harisnya, lábszárvédő stb.)

Hozzászólások lezárva.