HAS – BURNING – Czanik Balázs DVD

Szerző: | 2008. 03 19. | | DVD-k, FEATURED | Cmke: , , , ,

Megjelent Czanik Balázs új DVD-je!

HAS – BURNING

Czanik Balázs a megszállott emberek, a jó értelemben vett mániákusok fajtájából való. Az Ő mániája, mint ez már széleskörűen ismert, a fitness-aerobik, amelynek segítségével meggyőződése szerint testben és lélekben egyaránt újjászülethetünk, megszabadulhatunk nemcsak súlyfeleslegünktől, de depressziós zavarainktól is, és korábban ismeretlen harmóniába kerülhetünk önmagunkkal, s a világgal.

Ez a mindössze 26 éves fiatalember páratlan karriert mondhat magáénak – jóllehet rokonszenvesen szerény egyéniségéhez nemigen passzol a karrier szó. De hát a tények azok tények. Szakirányú végzettsége: Fitness Akadémia Capoeira aerobik tanfolyamának tanára.

A Coca Cola Beach House 2003-as, 2004-es és 2005-ös és 2006-os nyári aerobik órái tették nemcsak ismertté, de mindjárt népszerűvé is. Ezeken a foglalkozásokon minden hókuszpókusz mellőzésével érvényesítette kivételes ritmusérzékét és mozgáskultúráját, s külön figyelemreméltó volt produkciójában a tánc és a torna elemeinek céltudatos, mégis rendkívül könnyednek ható ötvözése. Ezután természetes, hogy sokfelé hívták, s hívják folyamatosan ma is: az ATSA Fitness, az Újbuda Fitness és végül de nem utolsó sorban az Oxygén Wellness állandó munkahelyei, de szívesen tesz eleget fővárosi és vidéki meghívásoknak is, s tart mozgásórákat fiataloknak, idősebbeknek egyaránt.

Első DVD-je mindjárt egy vérbeli meglepetéssel szolgált, hiszen felfedezte a hazai szakma számára a Dél-Amerikából, pontosabban Brazíliából származó Capoeira stílust, amit egykor rabszolgák fejlesztettek ki a maguk gyönyörűségére, s amelyben jól megférnek egymással a táncos és a küzdősportra jellemző elemek.

Balázs személyesen is megismerkedett Pontape brazil mesterrel, – Keleteurópa legnagyobb mestere – ha tehette, együtt edzett vele, s elmondható, hogy sporttevékenységét leginkább az általa továbbfejlesztett Capoeira-aerobik jellemzi.

Czanik Balázs második DVD-je aligha véletlenül ismét a Capoeira aerobik rejtelmeibe avatja be az érdeklődőket, természetesen sok új ötlettel, elemmel és a mindennapi életben is hasznosítható tanácsokkal, példákkal.

A film nézői meggyőződhetnek róla, hogy Balázs fegyelmezetten, koncentráltan végzi a civilek számára nem is olyan egyszerűnek tűnő gyakorlatokat, miközben színes egyénisége is kellőképpen érvényesül.

A Capoeira trilógia 3-ik, egyben befejező része erőt merítve az első két DVD sikeréből tökéletesítette és megkoronázta a trilógiát.

Balázs mozgáskompozíciói leleményesek és artisztikusak, s mindennek köszönhetően a film esztétikai élménnyel is szolgál, amihez a sztárvendég, a sokak által nagyon szeretett Kustánczi Linda Lia invenciózus közreműködése is jelentősen hozzájárul. A DVD-t ajánló szavai figyelemre méltóak:

„Bátran ajánlom mindazoknak ezt a DVD-t, akik számára az egészség és fittség kiemelkedően fontos. A harcművészeti és a táncos elemek keveredése teszi a Capoeirát egyedivé, ettől érzed, hogy ez csak rólad szól. Az edzések kemények, kitartó munkára van szükség de az eredmény magáért beszél! Hálás vagyok, hogy megismerhettem ezt az életformát, hisz testem és lelkem egyaránt karban tartja.”

A Trilógia befejeztével immár a polcokon van Balázs új DVD-je, a HAS – BURNING

A DVD anyaga teljesen új edzésmechanizmus azok számára, akik feszes, lapos, erős látványos hasizmot szeretnének a lehető legrövidebb idő alatt. Kortól és nemtől függetlenül ajánlható mindenkinek, aki elégedetlen a hasizmával.

A film különlegessége, hogy egy JAGUÁR szalonban forgott, pazar luxusautók között, Czanik Balázs, Tóth Tibor (Hooligans), Czanik Krisztián és Kordics Andrea közreműködésével.

A Sztáredző testvérének, Krisztiánnak DVD-hez írt szavaival szeretném ajánlani ezt az anyagot mindenki figyelmébe:

„ A legtöbb ember számára a has és környéke, a problémás testtájak közé tartozik. Nyújtson ez a film segítséget és megoldást mindenkinek, nemtől és kortól függetlenül”

Így legyen!

Hozzászólások lezárva.